Recepty Hlavní jídla Ryby Lososovo – špenátový závin s feta sýrem

Ingredience

500 g lososových filetů
1 balení listového těsta
250 g mraženého špenátu
150 g sýra Feta
sůl
mletý černý pepř
muškátový oříšek
olivový olej
citronová šťáva

Postup přípravy

1

Troubu vyhřejeme na 220 °C. Špenát a mražené těsto necháme rozmrazit.

2

Ze špenátu vytlačíme prebytečnou vodu.

3

Pláty těsta rozprostrěme a jemně potřeme olejem.

4

Lososa nakrájíme na 4 filety, osolíme, pokapeme citronovou šťávou.

5

Fetu rozmačkáme vidličkou nebo pokrájíme na drobno a smícháme se špenátem. Ochutíme trochou pepře, muškátového oříšku a soli.

6

Na plat těsta položíme lososa.

7

Přidáme čtvrtinu špenátovo - sýrové směsi a zavineme. Takto připravíme i zbylé filety.

8

Wrapy pečeme 10 - 12 munt do zlatova.

9

Mezitím smíchame smetanu, citronovou šťávu nebo jablečný ocet a kopr.

10

Wrapy podáváme s tímto dipem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3