Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Kombinacím se meze nekladou - vyzkoušejte různé marinády, sýry i saláty!
Mleté maso rukama zpracujeme a vytvarujeme burger. Uprostřed uděláme důlek, aby se při grilování nestahovalo.
Důkladně naolejujeme a grilujeme z každé strany asi 5 minut.
Po otočení maso potřeme marinádou s kentuckým bourbonem. Na maso poklademe plátky nivy a necháme zapéct.
Plátky slaniny grilujeme asi 3 minuty na alu táccích, aby se nepřipalovala. Jakmile je hotová, přidáme ji na maso s nivou.
Housku na burger opečeme, přidáme majonézu, cibulové proužky, salát, maso s nivou a slaninou, znovu cibuli a salát. A samozřejmě vrchní část housky. Dobrou chuť!