Recepty Dezerty Nepečené Melounový gril s ovocem

Ingredience

1 vodní meloun (menší)
špejle s hrotem
řapíkatý celer (stonky)
čerstvé maliny
broskve
čerstvé meruňky
kiwi
jahody

Postup přípravy

1

Meloun rozřízneme napůl. Z obou polovin vydlabeme dužinu. Jedna polovina bude sloužit jako gril, druhá jako poklička. Do spodní poloviny vpíchneme celerové stonky nebo jiné paličky, aby nám gril pěkně stál.

2

Do grilu vložíme tmavé ovoce (ideálně ostružiny) které vypadají jako uhlíky, připevníme špejle, které slouží jako rošt.

3

Na další špejle střídavě napichujeme nakrájenou dužinu z melounu v kombinaci s jiným ovocem. Hotové špízy uložíme na gril, který podáváme jako svěží dezert pro letní grilování.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4