Recepty Dezerty Pečené Minidortíčky s kaki s nízkým obsahem laktózy

Ingredience

Těsto
100 g hladké mouky
100 g ovesných vloček jemných
60 g třtinového cukru
1 vejce
50 g margarínu
1 špetka prášku do pečiva
Náplň
200 g tvarohu bez laktózy
50 g moučkového cukru
1 polévková lžíce vanilkového cukru
2 kaki (oloupané a na kousky nakrájené)
2 polévkové lžíce třtinového cukru

Postup přípravy

1

Nejdříve připravíme těsto na korpus minidortíčků. V míse smícháme mouku s ovesnými vločkami, cukrem, vejcem, Herou a práškem do pečiva. Vytvoříme lepivé těsto, které namačkáme do plechu na pečení muffinů.

2

Upečeme v předehřáté troubě na 180 °C 10 minut.

3

Poté necháme vychladnout.

4

Mezitím vytvoříme náplň. V misce smícháme tvaroh s moučkovým a vanilkovým cukrem.

5

Dále v kastrůlku krátce podusíme kousky kaki smíchané s třtinovým cukrem.

6

Nakonec naplníme upečené korpusy tvarohovou náplní a ozdobíme kaki.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3