Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Dáme rozpálit olej v hluboké pánvi nebo friťáku. Mezitím mozzarelly obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance.
Dáme smažit na asi 1 až 2 minuty. Je potřeba, aby se na nich vytvořila zlatavá krusta, ale sýr nám ještě nevytekl ven (často se na hotových mozzarellkách objeví na povrchu malá prasklinka, ze které prosvítá bílý vnitřek, to je ten moment, kdy už je potřeba je vytáhnout).
Vyndáme je a vložíme do mísy, kam jsme předem vyskládali kuchyňský papír. Zbavíme je tak přebytečného oleje. Podáváme teplé.