Muffiny se špenátem a feta sýrem bez lepku

Ingredience

200 g bezlepkové mouky
1 lžička bezlepkového prášku do pečiva
1 jarní cibule
100 g čerstvých špenátových listů
100 g sýra Feta
100 ml mléka
1 vejce
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

1

Špenát krátce spaříme pod horkou vodou a nasekáme na menší kousky. Mouku důkladně promícháme s kypřicím práškem, solí a pepřem.

2

Vejce rozšleháme s mlékem a směs vlijeme k mouce. Přidáme posekanou jarní cibulku, špenát a rozdrobenou fetu. Promícháme tak, aby směs byla lehce hrudkovitá.

3

Směsí naplníme košíčky ve formě. Pečeme při 180 °C 20 až 25 minut.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4