Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Eidam nakrájíme na kostičky, asi 1x1 až 2x2 cm velké.
Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, česnek oloupeme a rozbijeme a tymián obereme z větviček.
Do sklenice postupně skládáme sýr, cibuli a přidáme i další ingredience.
Chilli papričky můžeme přidat celé, nebo je nakrájet – podle toho, jak pikantní nálev si přejeme.
Až bude sklenice plná, zalijeme ji olejem tak, aby vše bylo ponořeno.
Sklenicí několikrát bouchneme, aby unikly vzduchové bublinky a poté ji zavřeme.
Uložíme na 5 - 7 dnů do lednice. Před podáváním necháme několik hodin odstát při pokojové teplotě.