Recepty Dezerty Nepečené Nepečený čokoládový koláč se sušenkami

Ingredience

400 g čokolády (80 %)
150 g másla
300 g kondenzovaného mléka (Salko)
300 g bebe sušenek

Postup přípravy

1

Čokoládu s máslem rozpustíme ve vodní lázni. Vyjmeme z lázně a vmícháme kondenzované mléko.

2

Mezitím do misky nalámeme sušenky na menší kousky. Zalijeme čokoládovou směsí a jemně promícháme.

3

Formu na srnčí hřbet vysteleme pečicím papírem a vlijeme do ní sušenkovou směs. Povrch uhladíme a necháme tuhnout v lednici alespoň 5 hodin.

4

Vyjmeme z formy, nakrájíme na tenčí plátky, podáváme vychlazené.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3