Recepty Hlavní jídla Těstoviny Obědový těstovinový salát se špenátem a cizrnou

Ingredience

200 g těstovin fusilli (bezvaječné)
100 g čerstvých špenátových listů
300 g cizrny ve slaném nálevu
2 snítky čerstvého koriandru
olivový olej
citronová šťáva
sůl
mletý černý pepř
žluté cherry rajčata

Postup přípravy

1

Těstoviny uvaříme ve vroucí osolené vody al dente 8 minut.

2

Cizrnu scedíme a smícháme ji s najemno nakrájeným koriandrem, osolíme a opepříme.

3

Do vysoké sklenice na sebe vršíme cizrnu, uvařené těstoviny a špenátové listy. Zakápneme olivovým olejem a citronovou šťávou. Ozdobíme rozpůleným rajčetem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3