Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Připravíme si menší hrnec a rozpustíme v něm máslo. K rozpuštěnému máslu přidáme med a vše dobře promícháme.
Do horkého másla postupně přidáváme cukr a vaříme za stálého míchání asi 5 minut. Na poslední dvě minuty zvýšíme teplotu, aby nám hmota zkaramelizovala.
Do zkaramelizované hmoty přidáme sušené jahody a ovesné vločky. Vše dobře promícháme, aby se nám suroviny propojily.
Připravenou směs rozetřeme na pečicí papír do 1 cm silné vrstvy. Směs dáme péct do předehřáté trouby na 15 minut. Pečeme na 180 °C. Jakmile je směs upečená, necháme ji vychladnout a vložíme na 50 minut do mrazáku.
Směs nakrájíme nožem na tyčinky.