Recepty Dezerty Nepečené Palačinky z podmáslí s džemem a tvarohem s nízkým obsahem laktózy

Ingredience

250 g hladké mouky
2 vejce
400 ml podmáslí bez laktózy
1 špetka soli
1 špetka krystalového cukru
slunečnicový olej (na smažení)
malinová marmeláda (nebo jiný džem podle chuti)
tvaroh bez laktózy
Na ozdobení
kompotované višně (nebo jiné ovoce)

Postup přípravy

1

Vejce vyšleháme s podmáslím, solí a cukrem. Po částech přidáváme mouku a stále šleháme.

2

Hotové řídké těsto necháme chvíli odpočinout. Poté na pánvi smažíme v kapce slunečnicového oleje.

3

Servírujeme ještě teplé s džemem a tvarohem. Můžeme ozdobit kompotovaným ovocem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3