Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Maso si rozdělíme na třetiny. Zabalíme ho do sáčku a dáme do mrazáku zmrznout. Nesmí však zmrznout úplně. Bohatě bude stačit, když jej v mrazáku necháme 2 hodiny.
Zmrzlé maso nakrájíme na tenké plátky. Čím tenčí budou, tím lépe a rychleji se budou sušit.
V misce smícháme sojovou omáčku, worcester s medem, whisky, chilli a lisovaným česnekem. Podle chuti přidáme sůl a pepř. Marinádu zamícháme a uložíme do ní maso.
Maso v míse zakryjeme potravinářskou fólii. Maso necháme marinovat přes noc na minimálně 13 hodin.
Troubu předehřejeme na 80 °C. Každý plátek masa napíchneme na špejli a zavěsíme na na mřížku v troubě. Maso se takto nejlépe vysuší.
Pod maso umístíme plech, který bude zachytávat šťávu z masa. Maso pečeme 10 hodin, aby se dokonale vysušilo.