Recepty Předkrmy Studené Pikantní cuketový tatarák s kozím sýrem

Ingredience

5 jarních cibulí
3 cukety (středně velké)
2 stroužky česneku
1 lžíce kremžské hořčice
1 lžíce kečupu
1 chilli paprička
sůl
mletý černý pepř
mletá paprika
celý kmín
kozí sýr
olivový olej

Postup přípravy

1

Na olivovém oleji si osmahneme 5 na drobno nakrájených jarních cibulek, jednu na drobno nakrájenou chilli papričku, 3 střední cukety nastrouhané nahrubo, dva utřené stroužky česneku, a vše dochutíme drceným kmínem, solí, pepřem, červenou paprikou.

2

Trošičku vše podlijeme vodou, necháte zredukovat a až směs vychladne, zamícháme do ní lžíci kečupu a lžíci hrubozrnné hořčice.

3

Pak už jen směs necháme vychladnout v ledničce a děláme bábovičky. Tatarák nakonec doplníme kozím sýrem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3