Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Rozkrájejte zelí na čtvrtiny, odstraňte tvrdé části a nakrájejte je na 3 cm široké kousky.
Rozehřejte máslo, přidejte slaninu, zelí, cukr a kmín a chvíli poduste.
Přilijte víno, vývar, smetanu a ochuťte solí a pepřem.
Oloupejte brambory, nakrájejte je na kostičky a vložte do základu, který vařte 25 minut.
Nakrájejte chleba či bagetu na malé kostičky a smažte na pánvi s 1 lžičkou másla, dokud nebudou tyto kostičky opečené dozlatova.
Po deseti minutách varu přidejte do polévky i klobásku nakrájenou na kolečka.
Polévku na talířku nazdobte nakrájenou pažitkou a opraženými krutony.