Polévka z červené řepy s brusinkami

Autor

Petr
Liberec
Hlasujte pro tradiční recepty, které si podle vás zaslouží zvítězit.
0

Autorův příběh

Recept na tento vegetariánský boršč plný vitamínů pochází z kuchařky od Františka Janalíka a Jiřího Marholda - Tajemství židovské kuchyně. Díky použitým surovinám jde o pokrm zdravý, lehký, moderní a oku lahodící, podívejte se na ty barvy…

Ingredience

200 gramů brusinky (čerstvé)

1 hlávka červeného zelí

2 vejce

200 mililitrů zakysané smetany

cukr

pepř

ocet

sůl

Autorův příběh

Recept na tento vegetariánský boršč plný vitamínů pochází z kuchařky od Františka Janalíka a Jiřího Marholda - Tajemství židovské kuchyně. Díky použitým surovinám jde o pokrm zdravý, lehký, moderní a oku lahodící, podívejte se na ty barvy…

Postup přípravy

1

Čerstvé brusinky povařte ve vodě, až popraskají. Zelí nakrájejte nadrobno, dejte vařit, přidejte k němu brusinky i se šťávou a uvařte doměkka. Mimo oheň vmíchejte rozšlehaná vejce a smetanu a poté polévku dochuťte – má mít jemně sladkokyselou chuť. Polévka lze podávat samotná či s čerstvým pečivem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 11. 9. od 8:00 do 17. 9. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/29_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4