Polomáčená srdíčka bez lepku

Ingredience

200 g rýžové mouky (bez lepku)
120 g třtinového cukru
120 g kokosového oleje
1 vanilkový lusk (jen zrníčka)
1 špetka mleté skořice
50 g hořké čokolády (vysokoprocentní)
rybízová marmeláda (z černého rybízu)

Postup přípravy

1

Z ingrediencí vytvoříme hladké těsto, které necháme odležet 30 minut v lednici. Z těsta vyválíme plát a vykrájíme srdíčka, která klademe na plech s pečicím papírem. Pečeme v předehřáté troubě při teplotě 180 °C 15 minut.

2

Hotová srdíčka slepíme rybízovým džemem a namočíme v rozpuštěné hořké čokoládě.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3