Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Marinovanou krkovičku vyndáme z obalu. Na rozpáleném grilu ji grilujeme přibližně 15 minut, občas maso otočíme. Potom si ho odložíme stranou.
Mezitím umyjeme a osušíme cuketu, zelené fazolky a papriky. Cuketu a papriky nakrájíme na menší kousky. Z fazolek odřízneme tvrdé konce a zbytek nakrájíme je na kratší kousky. V malé misce smícháme 2 polévkové lžíce olivového oleje, prolisovaný česnek, sůl, mletý pepř a mletou červenou papriku. Směsí polijeme nakrájenou cuketu, papriky i fazolky a pořádně promícháme.
Připravenou zeleninu rozložíme na hliníkový tácek nebo ji můžeme položit přímo na gril. Na rozpáleném grilu grilujeme 6–8 minut.
Mezitím v misce smícháme rukolu, nakrájená sušená rajčata, scezenou cizrnu a vlašské ořechy. Přidáme grilovanou zeleninu a promícháme.
Připravíme si dresink. V misce smícháme olivový olej, balzamikový ocet, sůl a pepř. Dresinkem polijeme salát a promícháme.
Salát servírujeme s grilovanou marinovanou krkovičkou.