Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Chcete vědět více? Přečtěte si informace týkající se souborů cookie. Spravovat soubory cookie
Pravá cibulačka s vínem vyžaduje čas, ale výsledek stojí opravdu za to. Zkuste francouzskou kuchyni.
Cibuli nakrájíme na tenká kolečka. Máslo rozpustíme v hrnci a cibuli osmažíme. Smažíme pomalu a dlouho, asi 20 minut. Cibule by měla mít hnědou barvu.
Usmaženou cibuli posypeme moukou a zamícháme. Přidáme víno a za stálého míchání vaříme asi 2 minut. Vše zalijeme vývarem.
Polévku ochutíme solí, pepřem, kmínem a bobkovými listy. Polévku vaříme pozvolna asi 30 minut.
Bagetu nakrájíme na kolečka a opražíme na pánvi dozlatova. Sýr nastrouháme na jemno. Polévku podáváme s bagetou a sýrem.
© 2024 Tesco Stores ČR a.s.