Zavřít
Vítejte na
Byl jste přesměrován na naši novou stránku plnou skvělých inspirací stvořených přímo pro Vás.
Pokračovat
Recepty Hlavní jídla Ryby Pražma na citronech

Ingredience

2 celé pražmy
1 citron
3 snítky čerstvého tymiánu
1 špetka soli
olivový olej

Postup přípravy

1

Pražmy omyjte a očistěte. Lehce je přes kůži nařízněte několika příčnými řezy.

2

Ryby osolte, do řezů vetřete tymiánové lístky a citronovou šťávu. Potřete je olivovým olejem.

3

Pečte v troubě vyhřáté na 180 °C asi 15 až 20 minut. Délka pečení závisí na velikosti ryby.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

Nabídka je platná do17.03.2025.
Nakoupit online
11h 47m
t d h m s
Okurka hadovka
1 ks
-44%
26,90
14 90
Okurka hadovka
1 / 2