Recepty Předkrmy Studené Rajčatový dip k hranolkám i ke steaku

Ingredience

1 cibule (menší)
1 chilli paprička
3 stroužky česneku
800 g krájených rajčat v rajčatové šťávě
2 lžíce worcestrové omáčky
2 lžičky krystalového cukru
1 špetka pepře
slunečnicový olej

Postup přípravy

1

Na olivovém oleji necháme zesklovatět nadrobno pokrájenou cibuli a nasekaný česnek na plátky.

2

Přidáme na malé kousky nakrájenou chilli papričku, přimícháme rajčata, worcesterskou omáčku, cukr, špetku mletého pepře a 30 minut povaříme na mírném plameni.

3

Když směs zhoustne, vypneme plamen a necháme ji vychladnout.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3