Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Rajčatovou omáčku podáváme s bezlepkovými těstovinami.
Do mísy vložíme mleté hovězí a vepřové maso. Pomocí rukou oba druhy masa propojíme. Maso ochutíme solí a pepřem. Přidáme vajíčko, nadrobno nakrájenou cibuli, lisovaný česnek a vše důkladně promícháme, aby se chutě spojily. Vytvarujeme kuličky a obalíme je ve strouhance.
Na pánvi si zpěníme na drobno nakrájenou cibuli a přidáme rozmixována rajčata a trochu vody na zředění. Do omáčky vložíme připravené masové koule. Omáčku ochutíme bobkovým listem, bazalkou, tymiánem a cukrem.
Omáčku necháme vařit dokud nejsou kuličky hotové. Podle potřeby přidáváme vodu. Jakmile je maso uvařené, odstraníme bobkový list a můžete servírovat.