Recepty Dezerty Pečené Rebarborový krambl bez lepku

Ingredience

6 řapíků rebarbory
4 lžíce krystalového cukru
4 lžíce třešňového likéru
Bezlepková drobenka
7 lžic pohankové mouky
5 lžic třtinového cukru
3 lžíce margarínu

Postup přípravy

1

Rebarboru očistíme a nakrájíme na menší kousky. Dáme je do hrnce společně se 4 lžícemi cukru a likérem.

2

Rebarboru vaříme asi 8 až 10 minut do měkka. Nesmí být rozvařená.

3

Než se nám rebarbora uvaří, máme čas připravit si drobenku. Margarín rozpustíme a smícháme s pohankovou moukou a třtinovým cukrem. Vytvoříme jemnou drobenku.

4

Do zapékací misky vložíme vařenou rebarboru a posypeme ji připravenou drobenkou.

5

Krambl pečeme v předehřáté troubě na 180 °C asi 20 minut.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3