Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Chcete vědět více? Přečtěte si informace týkající se souborů cookie. Spravovat soubory cookie
Rizoto na víně s klobáskou a rozmarýnem je jeden z nápadů, jak ochutit tradiční rizoto. Nechte se inspirovat Itálií. Tesco recepty - čerstvá inspirace.
Klobásku nakrájíme na kousky, česnek oloupeme a na drobno nasekáme. Klobásku osmažíme na másle a přidáme česnek. Vše podlijeme vínem.
Vepřovou klobásu zbavíme kůžičky a nakrájíme na malé kousky. Česnek oloupeme a nakrájíme nadrobno.
Do směsi přidáme vodou propláchnutou rýži. Lehce osolíme a podlijeme vývarem.
Vaříme dokud není rýže měkká a podle potřeby podléváme vývarem. Nakonec přidáme čerstvý rozmarýn.
© 2024 Tesco Stores ČR a.s.