Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Smícháme rýžovou mouku s kukuřičnou, kypřícím práškem a solí. Přidáme olej a vodu. Vypracujeme hladké těsto, které necháme odležet 60 minut v lednici.
Cibuli nakrájíme na proužky a žampióny a česnek na plátky. Na pánvi rozehřejeme olej a na něm opečeme cibuli s žampióny a česnekem.
Troubu si předehřejeme na 180 °C. V míse ušleháme smetanu s vejci, nastrouhaným čedarem, solí a pepřem. Těsto vmačkáme do formy. Nezapomeneme ani na okraje a propíchat dno vidličkou. Dáme ho péct na 10 minut.
Po uplynulé době vyndáme formu s korpusem z trouby. Na těsto navršíme rukolu a žampióny s cibulí a česnekem. Zalijeme smetanovou směsí a dáme péct na dalších 20 minut.