Recepty Dezerty Slepované pusinky

Ingredience

3 vejce (bílky)
18 dkg krystalového cukru
½ sáčku vanilkového pudingu
200 ml mléka
½ sáčku vanilkového cukru
12 dkg másla
2 lžíce krystalového cukru (mletého)
1 lžička rumu

Postup přípravy

1

V horké vodní lázni ušleháme bílky s cukrem do tuhého snéhu.Musí být hodné teplý. Nádobu se snéhem přendáme do dřezu se studenou vodou a sníh došleháme do vychladnutí. Snéhem naplnime pytlik s hladkou trubičkou a na pečící papír nastříkáme dokulata pusinky. Troubu zahřejeme na 120st., a pusinky v ni sušíme přibližne púl hodiny. Spodní strana po usušeni je hladká jako křída. Připravíme si krém s másla a mletého cukru, vyšleháme dohladka, po částech vmícháme vychladlý puding uvařený dle návodu na obalu do kterého jsme při varéni přidali vanilkový cukr. Nakonec vmícháme rum podle chuti.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3