Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
V horké vodní lázni ušleháme bílky s cukrem do tuhého snéhu.Musí být hodné teplý. Nádobu se snéhem přendáme do dřezu se studenou vodou a sníh došleháme do vychladnutí. Snéhem naplnime pytlik s hladkou trubičkou a na pečící papír nastříkáme dokulata pusinky. Troubu zahřejeme na 120st., a pusinky v ni sušíme přibližne púl hodiny. Spodní strana po usušeni je hladká jako křída. Připravíme si krém s másla a mletého cukru, vyšleháme dohladka, po částech vmícháme vychladlý puding uvařený dle návodu na obalu do kterého jsme při varéni přidali vanilkový cukr. Nakonec vmícháme rum podle chuti.