Recepty Dezerty Nepečené Směs ovoce grilovaná v papilotě

Ingredience

2 jablka
2 manga
2 hrušky
200 g bílých hroznů
1 balení vanilkového pudingu
500 ml mléka
4 lžíce krystalového cukru

Popis

Tip: Můžete ještě dochutit medem.

Postup přípravy

1

Z pečicího papíru připravte papilotu: Ustřihněte větší díl, přeložte jej a na krajích spojte dřevěnými kolíčky.

2

Ovoce omyjte a nakrájejte na menší kousky, hroznové víno nechte vcelku.

3

Ovoce vložte do papiloty a grilujte do měkka, asi 7 minut, průběžně obracejte.

4

Mezitím v rendlíku uvařte dle návodu puding z prášku, mléka a cukru.

5

Pudingem zalijte ogrilované ovoce.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3