Snadné čokomisky z balonků

Ingredience

nafukovací balónky
čokoláda na vaření
šlehačka ve spreji (krém nebo zmrzlina)
jahody

Popis

TIP: Vyzkoušejte čokomisky také z bílé čokolády!

Postup přípravy

1

Polonafouknuté balonky obalíme v rozpuštěné (vychladlé!) čokoládě. Trošku čokolády si připravíme na pečicí papír, balonek postavíme a jemně přimáčkneme

2

Balonky s čokoládou dáme do ledničky ztuhnout. Jakmile čokoláda ztuhne, balonky propíchneme a vyjmeme.

3

Jahody si nakrájíme na menší kousky a vyskládáme v srdíčko.

4

Přidáme čokoládovou misku a naplníme šlehačkou, oblíbeným krémem nebo zmrzlinou. Dozdobíme jahodou.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3