Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Kakaové boby pomeleme. Nemusí být úplně rozemleté. To samé uděláme s kešu oříšky a s datlemi
Kakaové boby, spolu s kešu oříšky přesuneme do jedné misky, pomleté datle do druhé misky
K datlím přidáme 100 g kokosu a zpracujte z obou surovin jednotné těsto
Ke kakaovým bobům a kešu oříškům přidáme rozpuštěné kakaové máslo, kokosové mléko a med a vše vše důkladně promícháme
Formu vymažeme kokosovým olejem, vysypte ji polovinou strouhaného kokosu, co nám zbyla
Do dna formy vložíme kokosovo-datlové těsto a vtlačíme jej na dno tak, aby bylo celé pokryté
Korpus zalijeme tekutou směsí z kakaových bobů, kešu, medu, kakaového másla a kokosového mléka
Nakonec cake posypeme zbytkem strouhaného kokosu
Necháme přes noc zatuhnout