Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemno. Na rozpáleném oleji cibulku orestujeme a přidáme k ní mleté maso.
Maso pečlivě vařečkou oddělujeme, abychom neměli příliš velké kusy. Maso dusíme pod pokličkou asi 10 minut.
Rajčata v celku nalijeme do misky a ponorným mixérem je rozmixujeme. Rajčatovou šťávou zalijeme maso a zamícháme. Přivedeme k varu a dusíme 15 minut.
Než bude omáčka hotová, uvaříme špagety v osolené vodě podle návodu na obalu.
Po 15 minutách omáčku ochutíme bazalkou, solí, pepřem, oreganem a podle chuti přidáme cukr. Nakonec vmícháme lisovaný česnek a omáčku zjemníme smetanou. Ještě krátce povaříme.
Hotovou omáčku podáváme se špagetami a vše ozdobíme polníčkem a na drobno nakrájenou jarní cibulkou.