Recepty Dětská jídla Hlavní jídla Špenátový salát se zakysanou smetanou, ředkvičkami a parmazánem

Ingredience

2 hrsti čerstvých špenátových listů
5 ředkviček
1 lžíce parmazánu
2 lžičky zakysané smetany
1 snítek čerstvé petrželky
1 citron (šťáva z půlky)
slunečnicový olej (oblíbený olej)
sůl
mletý černý pepř

Popis

TIP: Salát si můžeme připravit do krabičky a vzít s sebou, třeba jako zdravou svačinku do práce.

Postup přípravy

1

Do mísy si připravíme natrhaný špenát, zakapeme olejem, osolíme a opepříme.

2

Přidáme nakrájené ředkvičky, citronovou šťávu, petrželku a zakysanou smetanu. Vše promícháme, přidáme parmazán a je hotovo.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3