Recepty Hlavní jídla Ryby Sumeček v paprikové omáčce

Ingredience

500 g filetů z candáta (filetů ze sumečka)
3 lžíce másla
1 cibule
2 stroužky česneku
300 g paprika mix (nakrájené barevné papriky)
180 g smetany na vaření
50 g sýra Grana Padano
petrželka
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

1

V pánvi na másle a osmahněte filety z každé strany asi 3–4 minuty, osolte, okořeňte a odložte.

2

Na zbytku másla orestujte nakrájenou cibuli, česnek a papriku. Nechte probublávat. Přidejte smetanu a nastrouhaný sýr, přiveďte k varu, prohřejte, dochuťte a odstavte.

3

Filety prolijte omáčkou, ozdobte petrželkou a podávejte.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3