Recepty Předkrmy Studené Svačinkový croissant s domácím arašídovým máslem a banánem

Ingredience

1 croissant
1 hrst arašídů (nesolených, nepražených)
1 kávová lžička hnědého cukru
1 špetka soli
banán

Popis

TIP 1: Hrubší máslo vznikne přibližně po 2 minutách mixování. Pro jemnější mixujeme déle.

TIP 2: Pokud se chystáme vzít svačinku s sebou, uzavřeme ji do boxu s víčkem, aby vydržela čerstvá a vcelku.

Postup přípravy

1

Arašídy vsypeme do mixéru, přidáme cukr a špetku soli. Mixujeme na nejvyšší rychlost.

2

Croissant rozpůlíme, jednu polovinu namažeme arašídovým máslem, přidáme kolečka banánu a přiklopíme.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3