Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Ze všech surovin vypracujeme těsto, konzistencí asi jako na halušky. Mezitím si připravíme ovoce, které nakrájíme na měsíčky. Plech vymažeme dostatečně sádlem a natřeme tenkou vrstvu těsta (maximálně do výšky 0,5 cm). Poklademe ovoce vedle sebe a pečeme ve vyhřáté troubě na 200 °C na spodku trouby. Ovoce by seshora mělo krásně změknout a zespoda by se bramborové těsto mělo trochu připéct. Hňup se jí horký, potřený zakysanou smetanou a posypaný cukrem. Naši předkové si místo smetany dávali tvaroh. Je to neuvěřitelná pochoutka a takový lehký letní hřích. Dobrou chuť.