Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Vývar přiveďte k varu.
Vhoďte do něj krevety a houby, vařte 10 minut. Máte-li sušené houby, alespoň hodinu před tím je namočte do teplé vody a pak slijte.
Uvařené krevety dejte stranou. Menší mohou být hotové už dříve než za 10 minut.
Do polévky vmíchejte zázvor nakrájený na plátky, kokosové mléko, rybí omáčku a část nasekaného koriandru.
Dochuťte cukrem, solí (nebo rybí omáčkou) a šťávou z limetky.
Nakonec vmíchejte rýžové nudle připravené dle návodu a krátce je prohřejte.
Polévku nalijte do misek. Ozdobte ji uvařenými krevetami, posypte nasekanou jarní cibulkou, zbylým koriandrem, chilli papričkami a nakrájenou kůrou z limetky.