Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Chcete vědět více? Přečtěte si informace týkající se souborů cookie. Spravovat soubory cookie
K českým chutným omáčkám je nejlepší tradiční český houskový knedlík. Zkuste jej také.
Z mléka vezmeme asi 50 ml a lehce jej ohřejeme. Mléko smícháme s droždím a přidáme cukr. Necháme vzejít kvásek.
Hotový kvásek smícháme s moukou, vajíčkem, solí a zbytkem mléka. Vypracujeme těsto, které přikryjeme utěrkou a necháme jej na teplém místě kynout.
Vykynuté těsto rozdělíme na dvě části a vypracujeme knedlíky, které necháme ještě 20 minut kynout.
Knedlíky vaříme 20 minut a po 10 minutách je otočíme. Jakmile jsou uvařené, hned je propíchneme, aby se nám nesrazily.
Hotové knedlíky podáváme k omáčce a masu nebo je dáme zmrazit do mrazáku.
© 2024 Tesco Stores ČR a.s.