Recepty Předkrmy Studené Variace vege dipů ke každé příležitosti

Ingredience

Mrkvový dip s koriandrem
500 g mrkve
1 stroužek česneku
1 citron (šťáva z půlky)
lžíce olivového oleje
¼ lžičky mletého kmínu
čerstvý koriandr
1 špetka mleté papriky uzené
mletý černý pepř
sůl
Hummus s příchutí pizzy
3 hrnky cizrny ve slaném nálevu
hrnky vody
čerstvá bazalka
lžičky soli
¾ hrnku čerstvého droždí
¼ hrnku olivového oleje
4 stroužky česneku
chilli papričky
lžičky sušeného oregana
¾ hrnku rajčatového protlaku
Pistáciovo-hráškový dip
1 hrnek mraženého zeleného hrášku
1 svazek čerstvé petrželky
2 lžíce kopru
hrnku pistácií
1 citron (šťáva z půlky)
¼ hrnku vody
mletý černý pepř
sůl

Postup přípravy

1

Mrkvový dip s koriandrem: Uvařte mrkev do měkka. Mrkev a zbytek ingrediencí dejte do mixéru a rozmixujte do hladka. Dochuťte dle potřeby.

2

Hummus s příchutí pizzy: Všechny ingredience dejte do mixéru a rozmixujte do hladka. Podávejte při pokojové teplotě.

3

Pistáciovo-hráškový dip: • Uvařte hrášek ve vodě a hned, jakmile začne voda vřít, ho zchlaďte studenou vodou – zachová si tak zelenou barvu. Vařený hrášek a zbytek ingrediencí rozmixujte v mixéru. Dochuťte dle potřeby.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3