Recepty Dětská jídla Hlavní jídla Veganské chilli s cuketou, cizrnou a červenými fazolemi

Ingredience

1 cibule
2 stroužky česneku
1 lžička drceného chilli
konzervované červené fazole
cizrna ve slaném nálevu
loupané rajče
sůl
mletý černý pepř
slunečnicový olej

Popis

TIP: Pokud máte rádi tortillové chipsy, teď je na ně ten pravý čas. Dejte si je k chilli jako přílohu!

Postup přípravy

1

Cibuli nakrájíme na drobno a zpěníme na trošce olivového oleje. Po chvilce přidáme na kousky posekaný česnek, vsypáme chilli, sůl a pepř a necháme provonět.

2

Cuketu nakrájíme na malé kousky a opečeme ji na oleji. Bude to trvat asi 5 minut. Červené fazole a cizrnu si slijeme a přidáme k cuketě.

3

Vše pořádně promícháme a přidáme rajčata. Do pánvičky nalijeme 500 ml vody a 20 minut necháme směs probublávat.

4

Chilli případně můžeme ještě dochutit solí a pepřem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3