Vejce do skla s parmazánem a pažitkou

Ingredience

4 vejce
1 lžíce bílého vinného octa
4 lžičky čerstvé pažitky (nasekané)
4 lžíce parmazánu
toustový chléb
sůl
mletý černý pepř

Popis

Tip: Místo pažitky můžete použít nasekanou petrželku.

Postup přípravy

1

Vodu se lžící octa přiveďte k varu.

2

Do vody vložte vejce a vařte ho přesně 4 minuty.

3

Z vejce odsekněte špičku a lžící vyberte jeho obsah. Dejte ho do skleničky, kde ho můžete rozmáčknout.

4

Posypte nasekanou pažitkou a hoblinkami parmazánu, osolte a opepřete.

5

Podávejte s opečeným toastem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3