Recepty Hlavní jídla S masem Velikonoční sekaná v listovém těstě

Ingredience

400 g mletého hovězího masa
1 cibule
2 stroužky česneku
1 vejce
5 vajec (uvařených natvrdo)
500 g listového těsta
majoránka
sůl
mletý černý pepř

Postup přípravy

1

Troubu si předehřejeme na 170 °C. Mleté maso smícháme s nadrobno pokrájenou cibulkou, utřenými stroužky česneku, jedním syrovým vejcem, majoránkou a solí a pepřem.

2

Mleté maso rozprostřeme na plát, doprostřed dáme uvařená vejce natvrdo a směs zabalíme ve váleček.

3

Listové těsto rozvineme a pokrájíme na dlouhé proužky. Sekanou stočíme v kruh a plátky listového těsta ji obalíme.

4

Pečeme 20 minut dozlatova.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3