Recepty Hlavní jídla S masem Vepřové kotlety s bylinkami a máslem

Ingredience

4 vepřové kotlety s kostí
150 g másla
majoránka
petrželka
pažitka
extra panenský olivový olej
sůl
mletý černý pepř

Popis

Tip: Ke kotletám se hodí brambory.

Postup přípravy

1

Nechte máslo změknout na pokojovou teplotu.

2

Smíchejte ho s nasekanými bylinkami, osolte a opepřete.

3

Vzniklé bylinkové máslo dejte do plastového sáčku. Vytvořte z něj váleček, který nechte ztuhnout v lednici nebo mrazáku.

4

Očištěné kotlety osolte a opepřete.

5

Na oleji je zprudka orestujte dozlatova, z každé strany asi 5 minut.

6

Podávejte s bylinkovým máslem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3