Recepty Hlavní jídla S masem Vietnamská polévka s hovězím masem koriandrem a chilli

Ingredience

1 l hovězího bujónu
300 g hovězí svíčkové
200 g rýžových nudlí
1 svazek čerstvého koriandru
2 chilli papričky
1 ks jarní cibule
1 citron

Postup přípravy

1

Připravíme si poctivý vývar.

2

Nudle uvaříme dle návodu.

3

Maso uvaříme do měkka a nakrájíme na velmi tenké plátky.

4

Do misek servírujeme nejprve nudle, poté plátky masa, posypeme jarní cibulkou nakrájenou na kolečka a čerstvě nasekaným koriandrem. Pokapeme citronovou šťávou a přidáme pokrájené chilli papričky dle chuti.

5

Připravené ingredience zalijeme horkým vývarem a ihned podáváme.

6

Nasekaný koriandr, jarní cibulku a chilli spolu se srpky citronu servírujeme na stůl také zvlášť, polévku si pak těmito ingrediencemi může každý doplnit dle chuti.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3