Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Nejí vaše děti olivy? Nahraďte je hroznovým vínem.
Vezmeme paličku česneku a zabalíme ji do alobalu. Předehřejeme troubu na 200 °C a česnek pečeme 70 minut.
Hotový česnek necháme vychladnout a oloupeme ho. Změklé máslo utřeme s česnekem a sýrem feta. Přidáme lučinu a ochutíme solí. Dobře promícháme.
Z toastů vykrojíme kolečka a namažeme je pomazánkou. Na pomazánku dáme sýr a šunku. Okurky nakrájíme na plátky a dáme je do sendviče. Na okurku položíme druhý plátek toastového chleba, který také lehce natřeme pomazánkou.
Na párátko napíchneme olivy a zapíchneme je do sendviče.