Recepty Polévky Zeleninová kuřecí polévka s těstovinami

Ingredience

120 g těstovin conchigliette
50 g másla
2 jarní cibule
2 mrkve
½ celeru (s natí)
1 kořenová petržel (s natí)
1 l kuřecího bujónu
1 svazek ředkviček
1 pórek
1 řapíkatý celer
čerstvá petrželka
sůl
mletý černý pepř
½ kg kuřecích prsou

Popis

Tip: K polévce se hodí také světlé pečivo.

Postup přípravy

1

Těstovinovou zavářku připravte dle návodu na obalu.

2

Na másle orestujte jarní cibulku.

3

Přidejte nadrobno nakrájenou kořenovou zeleninu, orestujte a zalijte vývarem.

4

Vařte 15 minut do změknutí zeleniny.

5

Přidejte kuřecí maso, nakrájené ředkvičky, kolečka pórku a řapíkatého celeru.

6

Dochuťte solí, pepřem a čerstvou petrželkou. Podávejte s těstovinovou zavářkou.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4