Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP 1: Jako příloha se skvěle hodí jasmínová rýže.
TIP 2: Ušetřete si práci s vývarem a použijte rychlejší variantu v podobě bujónu. Stačí ho zalít horkou vodou!
V pánvi přivedeme k varu kokosové mléko, přidáme kari pastu, ½ kostky zeleninového bujónu, rybí omáčku a třtinový cukr. Zamícháme a přidáme pokrájenou zeleninu a žampiony. Přilijeme vodu a za občasného míchání vaříme 8 minut.
Do směsi přidáme pokrájené tofu na kostky, chilli papričku na kousky a vše krátce prohřejeme.