Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Připravíme si kovové trubičky na kremrole, které potřeme máslem. Listové těsto si rozválíme na 2 mm silný plát, potřeme rozšlehaným vajíčkem.
Těsto si rozkrájíme na tenké proužky a obalíme jimi trubičky do lehce překrývající se spirály. Trubičky s těstem dáme péct na plech vyložený pečicím papírem do trouby vyhřáté na 170 °C na 20 minut. Upečené kremrole necháme úplně vychladnout.
Do hrnce si dáme vodu a 180 g cukru. Vaříme 30 minut. Bílky si vyšleháme do tuha. Postupně k nim přišleháváme cukrový rozvar a zbylý cukr.
Vychladlé kremrole naplníme bílkovou náplní a pocukrujeme.