Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Ušetřete si práci s vývarem a použijte rychlejší variantu v podobě bujónu. Stačí ho zalít horkou vodou!
Brambory pečlivě očistíme a dáme je vařit do vroucí vody do měkka. Jakmile jsou hotové, necháme je vychladnout.
Hotové brambory nakrájíme na silnější plátky a vložíme je do mísy. Pažitku nakrájíme na drobno a ochutíme s ní brambory. Pokapeme je citronovou šťávou, ochutíme solí a plnotučnou hořčicí.
Salát opatrně promícháme a nalijeme do něj 1/3 vývaru. Opět promícháme a podle moučnosti brambor přidáme vývar a mícháme.