Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Chcete vědět více? Přečtěte si informace týkající se souborů cookie. Spravovat soubory cookie
Bruscheta - Už máte dost všech těch jednohubek a českých chlebíčků? Vyzkoušejte něco nového! Nechte se zlákat italským pečeným chlebíkem s rajčaty, olivovým olejem a bazalkou.
TIP: Většinou je dobré nechat misku s rajčatovou omáčkou a olivový olej na stole, každý si pak postupně nandavá podle chuti nebo dokapává olivový olej.
Připravíme si nějakou misku, kam dáme rajčata nakrájená na malé kousky.
Osolíme je a opepříme
Zalijeme je větším množstvím olivového oleje a zasypeme lískty bazalky, kterou natrháme na malé kousky. Poté necháme směs chvilku odpočívat.
Do předem vyhřáté trouby na 150 °C dáme chléb nakrájený na plátky vysoké zhruba půl centimetru až centimetr.
V troubě je necháme kolem 5 minut, zkontrolujeme jestli jsou křupavé, ale nesmí vám úplně ztvrdout. Většinou to trvá chvilinku.
Opečené bruschetty vyndáme a naneseme na ně připravenou omáčku.
© 2024 Tesco Stores ČR a.s.