Pestré chutě i barvy, pochutnejte si na mexickém receptu ... burritos plněné směsí mletého masa a červenými fazolemi.
500 g mletého hovězího masa
400 g konzervovaných červených fazolí
100 g rajčatové omáčky
50 g strouhaného čedaru
4 tortilly
1 stroužek česneku
chilli pasta podle chuti
oregano
mletý kmín
sůl
pepř
olej
Na rozpálenou pánev nalijeme kapku oleje a orestujeme hovězí maso. Vařečkou směs oddělujeme od sebe a mícháme.
Jakmile je maso osmažené, zalijeme ho rajčatovou omáčkou. Omáčce dodáme trochu pikantní chuti díky chilli pastě, pokud však pálivým jídlům nefandíte, klidně ji vynechejte.
Směs dusíme asi 10 minut. Mezitím si nastrouháme sýr, oloupeme česnek a fazole zbavíme nálevu. Směs ochutíme lisovaným česnekem, podle chuti přidáme oregano, kmín, pepř a sůl.
Do omáčky vmícháme sýr a fazole. Ještě krátce povaříme, aby se sýr rozpustil. Na druhé pánvi na sucho opražíme tortilly.
Hotovou směs necháme chvíli vychladnout. Tortilly naplníme směsí, zabalíme a hned podáváme, dokud je pokrm teplý.
Více informací
Více informací
Více informací
© 2019 Tesco Stores ČR a.s.