Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Chcete vědět více? Přečtěte si informace týkající se souborů cookie. Spravovat soubory cookie
Jak na pravý buřtguláš? Vyzkoušejte tento recept, který zvládnou i úplní začátečníci! Navštivte Tesco Recepty - vaši čerstvou inspiraci na každý den.
Cibulku a česnek nasekejte a orestujte na řepkovém oleji.
Přidejte a orestujte na kostičky nakrájené buřty.
Odstavte a zaprašte paprikou, přidejte na kostičky nakrájené brambory. Zalijte vývarem a nechte vařit do změknutí brambor, asi 20 minut.
Noky si připravte zvlášť v hrnečku: Rozklepněte vejce, přidejte mléko a sůl. Krupici přidávejte postupně do takové hustoty těsta, aby se noky v polévce nerozpadly.
Noky tvarujte lžičkou a vkládejte je do vroucí polévky, vařte dalších 10 minut.
Nakonec přidejte na kostičky nakrájené natvrdo uvařené vejce.
© 2024 Tesco Stores ČR a.s.