Carpaccio z červené řepy s pomeranči a čerstvým sýrem

Ingredience

6 ks červené řepy (předvařené)
3 pomeranče
1 balení rukoly
1 balení polníčku
2 ks čerstvého sýra
4 lžíce olivového oleje
4 lžíce balzamikového octa
sůl
mletý černý pepř

Popis

Tip: K červené řepě se hodí také kozí sýr a ořechy.

Postup přípravy

1

Oloupanou předvařenou červenou řepu nakrájejte na tenké plátky. Dejte je na talíře.

2

Případně můžete upéct syrovou červenou řepu: zabalte ji pevně do alobalu a v troubě při 200 °C pečte jednu až dvě hodiny. Před krájením ji nechte vychladnout.

3

K řepě přidejte plátky oloupaného pomeranče, rukolu, polníček a talíř ozdobte čerstvým sýrem.

4

Dochuťte olivovým olejem, balzamikovým octem, solí a pepřem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3